fredag 6 november 2015

Det här med dagsljuset...

Mys och mörker i all ära men det för med sig en inte alltför obetydlig sak, nämligen: När-tusan-ska-jag-hinna-fotografera?

Mörkt när man går på morgonen och mörkt när man kommer hem. Känns det igen? Så vad gör man? Jo, tokfotograferar på helgen så att man har ett lager av bilder till bloggen och instagram - men då ska man ju vara planerad och redan nu veta vad man vill skriva om och visa nästa vecka...och det är jag ju inte! Själva grejen är ju också att det är någorlunda dagsaktuella händelser man vill förmedla... Jaja, detta får väl hänföras till kategorin angenämt "välfärdsproblem".

Så i dagens mörker går jag "all in" med mys och ljus och önskar dig en fin helg!

iittala kastehelmi

iittala kastehelmi

iittala kastehelmi

6 kommentarer:

 1. Nä fy, planera i förväg, det är inte min grej. Bloggandet är stundens ingivelse, tur att jag kommer hem medan det är ljust ibland. Så mysigt med alla ljusen, himla tur att de finns!
  Hoppas du får en bra helg!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag är också lite för att stunden ska styra och tröttnar oftast om jag måste planera mitt fotande. Det är väl därför det börjar bli sparsamt med inlägg både på bloggen och IG men det får bara vara så. Jag blir verkligen glad när jag ser dina fina bilder, som karameller! Kram Merja

  SvaraRadera
 3. Mysljus är rätt så härligt också! Jag hinner sällan fota på dagarna på sommarhalvåret heller, så många av mina foton tas på helgen oavsett. Inte för att jag alltid vet vad de ska användas till, men det kommer ibland efteråt.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Just nu tycker jag att det är jobbigt med kameran. Det blir mobilen som ändå är nära till hands och snabb att bara plocka upp. Tyvärr blir inte korten lika fina och jag vill kunna vara spontan bara, ta det som kommer när det dyker upp något. Vill vara kravlös och fri. Tänk vad det förändras. Jag som älskat att ta kort, alltid hade kameran redo i handen nästan, planerade och väntade på ljuset. Just nu är det inte så längre vilket samtidigt känns tråkigt att det blivit. Älskar alla dina kort! Det är en njutning att få se dom både här och på instagram! ♥

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar säga att var sak har sin tid och att man får vara snäll mot sig själv, vila i det och acceptera att så ser det ut just nu. Hur det kommer att se ut längre fram vet man inte, kanske hittar man tillbaka eller så hittar man något annat som man mår bra av.

   Tack för dina rara ord om mina bilder,
   En fin vecka till dig - kram Cathrine

   Radera
 5. Förstår din känsla precis, när ska man fota!? Men jag fotar ofta några dagar i förväg när jag skriver så det går ändå hyfsat. Tycker mycket om dina ljuslyktor!
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!