torsdag 4 april 2019

Plötsligt händer det – igen!

Ett 7-årsprojekt till är i hamn! Alltså, vilken start på 2019. Först renovering och tapetsering i trappan och nu renovering av pannrummet. Pannan från 1965 var redan utbytt mot fjärrvärme när vi flyttade in, dock stod oljetanken kvar. Ett stort åbäke som var ingjutet i betong. Bilderna nedan talar nog sitt eget språk att startsträckan för detta projekt var väldigt lång…

Efter att ha knackat ner betongen, skurit isär tanken och flyttat bort allt skrot så lade vi (läs maken) nytt brädgolv där tanken hade stått, håligheter i golv och väggar renoverades och spacklades och sedan målades hela golvet grått och väggarna blev vita och fina igen. Sedan började det roliga med att bygga upp det nya.
…och källarens fulaste och minst funktionella rum har plötsligt blivit det finaste och mest funktionella rummet i källaren.

Här samsas nu mina övervintrade krukväxter med makens segel och lite annat smått och gott. Till hösten lär hyllorna vara överfulla av pelargoner och andra växter. Visst blev det fint! 
Kram från Cathrine


2 kommentarer:

 1. Vilket jobb och vad fint och bra det blev! Här hemma är det sovrummet som behöver fixas klart och sedan ska vi ta itu med vår mörka trista hall äntligen. Kram! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Magdalena! Ja,visst är det roligt när man äntligen börjar sina tänkta projekt. Lycka till med era!
   Kram ♡

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!