lördag 7 mars 2015

Vårljus i badrummet

Vårens sol och ljus letar sig in även inomhus och vi är privilegierade med ett ljuvligt ljusinsläpp i vårt badrum. Ett stort fönster utan insyn möter oss när vi öppnar dörren. I ett tidigare inlägg har jag berättat om renoveringen av badrummet, vådan av att välja och förstås bilder från originalinredningen från 1965. Allt från 60-talet är ju inte vackert... Badrummet är faktiskt det enda rum som vi har totalrenoverat och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det är en fröjd att gå in där varje dag.
Badrummet är inte direkt "lyxrenoverat" utan det består av standardkakel och inredning från de vanligaste badrumsleverantörerna men en detalj "lyxade" vi till oss med och det var en vattenfallskran! Vi tyckte att den var lite rolig och originell.


8 kommentarer:

 1. Superläckert badrum! Gillar standardkakel, blir aldrig fel och inget man tröttnar på :)
  Ha en härlig kväll...
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar vårt badrum Lisa! Ja, jag gillar också standardkakel tror också att det står sig i längden utan att det kan tidsdateras alltför mycket.
   Allt gott,
   Cathrine

   Radera
 2. Snyggt och känns ju alldeles självklart till 60-talsstilen.
  Gult, grönt eller rosa porslin och plastväggar som det ofta var på 60-talet hade verkligen känts konstigt.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette! Ja, det var verkligen ett lyft att få bort 60-talsplasten. Allt är som sagt inte vackert från detta årtionde!
   Kram Cathrine

   Radera
 3. Så snyggt ni fixade till badrummet! Inte minst var ju tvättstället verkligen pricken över i:et.
  Kan berätta att plastbadrum från 70-talet inte är så värst mycket snyggare de... ;) Vi har totalrenoverat ett av våra och har ett kvar. Tapeten i det orenoverade gick tackolov att måla över så vi slapp det brunmurriga.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristina, ja, jag är väldigt glad över att vi hittade tvättstället - det är det som verkligen sätter stilen i badrummet och flirtar med 60-talet på ett modernt sätt. Som sagt murriga plastbadrum från 60 och 70 är inte så roligt....
   Kram Cathrine

   Radera
 4. Vilken fint hus och trädgård du har. Var har du köpt tvättstället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Britt-Marie, roligt att du gillar min blogg!
   Tvättstället är från badrumsleverantören Svedbergs - ett standard!

   Allt gott,
   Cathrine

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!