onsdag 4 mars 2015

Med våren dör jag en smula...

Jag älskar verkligen vackra bilder på vårens första lökar som växer i drivor på sagolika platser. Jag njuter också av alla era vackra trädgårdsbloggar, drömmer mig bort och undrar samtidigt varför inte min trädgård är lika fin som era eller varför den inte ligger nere i skåneland där man kan odla medelhavsväxter i den egna trädgården. Låter jag lite avundsjuk... ;) Nja, en smula kanske men när de egna snödropparna tittar fram under en sky av torra daggkåpelöv utanför ytterdörren - ja, då dör jag en smula och tycker att det är det finaste som finns i hela världen. Varje år förundras jag över detta mirakel som kallas vår; tänk att den kommer och tänk att vi återigen kommer ur den långa mörka vinterbubblan.


 ...och jag fortsätter att njuta och inspireras av era vackra trädgårdar och hem.

5 kommentarer:

 1. Vackert fångat! Njut du av dina snödroppar och din trädgård, gräset är inte alltid grönare på andra sidan, det bara verkar så! Kram Merja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Merja, jag ska ta till mig dina ord <3
   Kram Cathrine

   Radera
 2. Att njuta av sin egen trädgård slår alltid att njuta av andras bilder. Snödroppar är något av det vårligt steg som finns.
  Kram Kristina
  P.S. Jodå, dagbädden stod kvar på mammas vind. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å så roligt att dagbädden fanns kvar! Blev du sugen på att ta hem den? :)
   Kram Cathrine

   Radera
  2. Ja, lite. Men jag har ingen aning om var jag skulle ha den. Mamma har lovat att den får stå kvar, så det får väl bli när något av barnen flyttar hemifrån - och dit är det ju ett tag.
   Kram Kristina

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!