söndag 23 november 2014

Rumsgran inne och sockertopp ute

Jag fortsätter att smyga igång julpyntet, i alla fall när det gäller det gröna. Stjärnor och stakar får vänta till adventshelgen. Där är jag nog lite gammalmodig - jag har svårt att börja i "förtid" även om jag är sugen och jag ser att ni är många som redan har börjat. Min rumsgran köpte jag förra året och jag har faktiskt lyckats hålla den vid liv. Den har stått ute hela sommaren i ett skuggigt hörn av trädgården.


Vid entrén har jag ställt en zinkbalja med tre små sockertoppsgranar i och dekorerat med med juteväv, lärk och nypon. En liten ljusslinga i det och sen är det bara snön som fattas.


En vecka kvar, sen är det fritt fram! :) Ha det gott bloggvänner, jag ser framemot att följa ert pysslande fram till jul!

4 kommentarer:

 1. Du smyger in julen fint tycker jag. Jag brukar inte heller smygstarta med stakar och stjärnor, eller jo litet grann. De brukar hos mig komma upp och tändas på fredagen i adventshelgen. Jag får se hur det blir i år, litet adventsfeeling börjar så smått krypa på mig också, fast ytterst lite. Kram Merja

  SvaraRadera
 2. Jag är precis som du. Väntar in i det sista med pyntet inomhus. Har köpt två amaryllislökar och plockat fram några röda Ittalalljuslyktor. Ser att du också har dina framme:) Utomhus däremot, har jag också smygstartat.

  Är såååå sugen på att lyssna på julmusik också men icke. Det får vänta tills på söndag.

  Ljuset ja.....Jag brukar inte klaga i november men helt ärligt så tycker jag att det har varit ganska tungt några veckor nu. Igår och idag har det varit ljusare och genast får jag mer energi.

  Vilken underbar kruka du har din rumsgran i!

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 3. Så fint du gjort!
  Jag börjar också med det gröna och sen bygger det på efter hand. Veckan innan jul tittar tomtarna fram, men de är rät grå och oansenliga här. Amerikanska göre sig icke besvär.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt det blev i den där baljan! :-) Ha det bra.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!