torsdag 30 oktober 2014

Älskar, älskar inte, älskar...

Hatkärlek är kanske ett starkt ord - men nånting däråt.
Jag talar om ljung! Vissa år bojkottar jag det helt och vissa år faller jag till föga. Som i år. Det är nog tanken på hur trött jag är på dem på vårkanten som gör att jag inte alltid köper dem. Plus att jag inte är så förtjust i alla grälla färger som handlarna bjuder ut överallt. Men jag tror att det var de mörklila och mörkröda som fick mig på fall i år. Och tillsammans med min gamla sedum blev det ju riktigt läckert!Vad har du för förhållande till ljung?

3 kommentarer:

 1. Jag gillar inte Ljung alls. Tycker det ser ut som en torr, trist och risig ruska. Fast färgen gillar jag! Hej förresten, jag brukar surfa runt på bloggar till morgonkaffet, och blev lite "till mig" när jag hittade din blogg. Jag kände genast att -här vill jag hälsa på fler gånger! Jag gillar också när inredningen är personlig och blandad och inte bara en karbonkopia på senaste inredningstidningen. Oj vad fint du har det hemma! Här kommer jag att titta in fler gånger. /Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia! Välkommen till mig och roligt att höra att du tycker om min blogg och mitt hem Det är alltid lika roligt att kunna inspirera varandra här i cyberrymden. Och välkommen tillbaks!
   All gott,
   Cathrine

   Radera
 2. Fina ljungbilder! Vissa år när vintern kommer tidigt hinner jag liksom inte med höstväxterna utan går direkt på vintern med ris, grenar, äpplen mm, men i år har det blivit lite ljung. Två vita nyanser eftersom jag tycker rosa skär sig mot faluröda huset.
  Dina är dock jättefina och snygga med sedumplantan..
  Kram
  Anette

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!