måndag 6 juni 2016

Inget för minimalister

Känsliga minimalister ombedes att hoppa över detta inlägg som fullständigt svämmar över av färger, former och mängden bilder.

Men det går inte att undvika att bli hänförd över min gamla azaleadam - som med sina 2x2 meter tokblommar varje försommar. Den står där bredvid entrén och hälsar mig välkommen hem med sin förföriska doft och våldsamma färger i ceris/rosa/orange. Den och ormbunkarna är det urgamla arvet som följde med huset. Själv har jag lagt till den japanska lönnen, hasselörten, ormöga och förgätmigej. Jag har helt enkelt maxat på och tagit ut svängarna rejält - någonstans måste ju den sidan också få komma fram mellan mina minimalistiska drag (eller önskan om snarare...)
 Åh... du skrollade ända ner! Hoppas nu att du inte fick en smärre färgchock! :)

9 kommentarer:

 1. Hej där! Jag är ju ingen "fan" av azalean o jag kommer ihåg att du funderade på att ta bort den. Men titta så fint det blev mot husväggen när du adderade annat till! Här har du visat vad det går att göra med det som finns, bara man adderar rätt komponenter. Snyggt jobbat! Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Hej där! Jag är ju ingen "fan" av azalean o jag kommer ihåg att du funderade på att ta bort den. Men titta så fint det blev mot husväggen när du adderade annat till! Här har du visat vad det går att göra med det som finns, bara man adderar rätt komponenter. Snyggt jobbat! Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Merja!
   Ja, jag blev faktiskt riktigt nöjd med att jag vågade och det blev också bättre än vad jag först trodde! Nu har jag än en gång lärt mig att man måste våga lite mer...:)

   Kram till dig,
   Cathrine

   Radera
 3. Ursnygg - och jag är underkänslig mot färgchocker så inget problem för mig!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elin!
   Skönt att du inte fick en chock eller att du blev avskräckt! :)

   Kram
   Cathrine

   Radera
 4. Jag älskar både färg och azaleor, så jag gör tummen upp till inlägg och omgörning. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kristina, så roligt att höra! och jag är glad att jag vågade och det blev verkligen bättre än vad jag först trodde!

   Kram
   Cathrine

   Radera
 5. Svar
  1. Tack Helen! Det värmer att höra!

   Kram
   Cathrine

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!