måndag 30 maj 2016

Kunde inte låta bli...

Vi som är lite "designnördar" hade säkert koll på det "hajpade" släppet som Ikea hade för en dryg vecka sedan, nämligen designsamarbetet med glas- och keramikformgivaren Ingegerd Råman. Egentligen ogillar jag upptrissade kampanjer med tillfälliga kollektioner och få upplagor som enbart skapar stress och köphets. Men ibland gör jag undantag, för det är svårt att låta bli när det finns en möjlighet att köpa fina och vardagspraktiska saker till humana priser - formgivna av vår ikon Ingegerd Råman!

Så tack mamma, att du trängdes där på morgonen när jag var på jobbet, för att jag skulle få med något innan det tog slut!
2 kommentarer:

 1. Sååå fint!!! Men att stå i kö och trängas för att få handla, usch vad jobbigt! Men... det var ju väldigt fint...
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Grattis till inköpen! Alltid lika stilrent och vackert. Jag hade faktiskt missat detta, men hade nog ändå inte pallat att stå i kö. Får njuta av de Råmanpjäser jag redan har.

  Ser att jag missat en del inlägg och har tittat ikapp och njutit av din härliga vårträdgård. Fina kombos med tulpaner och alunrot. Kanske har du jobbat lite på fototekniken också eller... jättefint i alla fall.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!