onsdag 19 augusti 2015

Balkonghäng - igen

Ni har sett den förut - balkongen. Men eftersom det är min favoritplats så kan jag inte låta bli att visa den igen. Ni som har följt mig ett tag vet att det är här som jag tillbringar en stor del av min tid när jag äntligen sätter mig ner efter trädgårderandet. Och så här i augusti när trädgården inte pockar på lika mycket så kan det bli långa stunder här. Kaffe, te, vin, fleecetröja eller linne  - ja, det varierar efter väder, tider och dagar.Fåtölj, soffa eller gungstol...Pelargonernas bästa tid är nu. De brukar fullständigt explodera så här i augusti (det är väl det som är nackdelen med övervintrade pelargoner, de tar hela sommaren på sig att växa innan de slår ut i full blom).Men nu finns det ju möjlighet att njuta varje dag efter jobbet när sommaren äntligen kom så här i sensommartider. En fortsatt fin vecka till er, kära bloggläsare.

4 kommentarer:

 1. Du får visa din fina balkong hur många gånger du vill!!! Jättehärlig!!! Så underbart grön och frodig.

  Du får också berömma min trädgård hur mycket du vill (hahaha). Jag blir jätteglad!!

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hej hej! Nu har jag hälsat på här en stund och njutit! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du trivs på din balkong, den har hög mysfaktor. Ser att du gillar pelargoner. De ser ut att må bra också trots att den här sommaren inte har varit den bästa för pelargoner, fast augusti har ju hittills varit varm och skön och ska fortsätta så, såg jag nyss på nyheterna. Så du får fortsätta att njuta på din balkong i augustivärmen. Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Bersåkoppar och Carl Malmsten-fåtöljer (för det är det väl?), med sådant på balkongen kan jag förstå att du stannar där. Länge och ofta!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!