lördag 28 februari 2015

Det här med att städa...

Årets storrengöring av köket är avklarad! Den var absolut inte planerad och det var knappast heller den mest lämpade dagen - första friskdagen från influensan. Men det verkar som om behovet av att rengöra kakel och ingrodd ugn fullständigt svämmar över efter en veckas stillhet i sängen. Undrar om det är någon djup psykologi det här med tillfrisknande och rengöring.... :) Hur det nu än är med den saken så kändes det i alla fall väldigt härligt när det var klart. Nu kan mars få komma och lysa in med sin vårsol hur mycket som helst!
5 kommentarer:

 1. Härligt med rent kök! Jag går och väntar på att jag också ska få likadant ryck som du men det verkar inte infinna sig. Kram Merja

  SvaraRadera
 2. Så härligt!

  Jag är lite nyfiken på ert köksgolv då jag själv står i tagen att renovera köket i år. Vad har ni för golv? Så lagom storlek på rutorna och mjuk och fin kombination.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, det är ett linoleumgolv, Marmoleum från Forbo. Det är ett klickgolv där man lägger ruta för ruta. Finns i alla möjliga färger.
   Allt gott,
   Cathrine

   Radera
  2. Tack! Jag ska ge mig ut på golvjakt! Är det lätt att underhålla?

   Radera
  3. Nina, jag bara dammsuger det och våttorkar det väldigt lätt då och då när det behövs. Linoleum tycker inte om mycket vatten, det ska bara fuktas.

   Lycka till!
   Cathrine

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!