torsdag 5 februari 2015

På tillfälligt besök

Nu är det dags för en liten rokad i huset igen. När vi ska måla golv, väggar eller tak i sovrummen så flyttar vi runt lite sängar och soffor i huset. Vi har ju det privilegiet att ha ett arbetsrum dit vi tillfälligt kan flytta sängar när vi har flyttat på dagbädden.... som då får stå i vardagsrummet. Ja, ni hör, det blir lite rundgång i huset och jag kan tycka att det är lite mysigt att befinna sig på nya platser och få lite nya perspektiv runtom i huset. Ombyte förnöjer, om än tillfälligt.

Dagbädden som i vanliga fall står i arbetsrummet står nu i vardagsrummet och varje gång den har hamnat där tycker jag att den passar in riktigt bra och mysigt blir det också. Men jag vet också att jag i längden skulle sakna den tomma och fria ytan som jag tycker så mycket om. Så därför njuter jag de veckorna som den står där och sen njuter jag igen när den har flyttat tillbaka till arbetsrummet. Ett billigt nöje som också gör målningen i sovrummet lite roligare.11 kommentarer:

 1. Den är ju hur snygg som helst, dagbädden. Underbar färg!

  Kram,
  maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria, ja jag är verkligen jätteglad för dagbädden och att den får behålla sin originalklädsel!
   kram Cathrine

   Radera
 2. Och tänk vad roligt för möblerna, att få byta utsikt då och då! Nu står alla de andra där och hoppar av iver och vill inget hellre än att också få komma in i ett rum de aldrig förut har sett. Cirkusen är igång, det är bara att börja flytta runt bord och stolar och byråer och soffa och..;-D
  Trevlig helg!
  //Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man måste ju tänka på att ALLA ska ha det bra! Man får helt enkelt renovera mera! och tänk vad roligt det är för oss att få sova i olika rum!
   kram på dig,
   Cathrine

   Radera
 3. Glömde säga att de där färgerna är fantastiska ihop! Vilka fina bilder.

  SvaraRadera
 4. Mycket vackert, passar så bra!
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette för din komplimang. <3
   Kram Cathrine

   Radera
 5. Jag verkligen gillar din stil. Du håller stilen.....blandar inte utan det finns en helhet i din inredning.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Vilket fint beröm du ger mig! <3
   Kram Cathrine

   Radera
 6. Men åh, en sådan dagbädd hade vi i kontoret när jag var liten! När jag flyttade hemifrån fick den följa med och fungera som både soffa och gästsäng. Men var blev den av sedan tro? Måste nog kolla med min mamma om den finns kvar på vinden, hade helt glömt av den.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du får absolut kolla på vinden - det kanske står en skatt där!
   Kram Cathrine

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!