tisdag 27 januari 2015

Ljuset återvänder

Sista veckan i januari.

Sakta, sakta kommer det tillbaka - ljuset! Efter månader av korta dagar märker jag att jorden åter börjar luta sig mot solen. Dagarna blir längre, solen når högre upp på horisonten och kastar sina ljuvliga skuggor in genom söderfönstren i vardagsrummet och ut genom köket.Varje årstid har sin charm men det är inte mycket som slår ljusets återkomst! 
Har du några ställen hos dig där solen åter har börjat leta sig in?

Det här lilla inlägget får också bli mitt bidrag till veckans bloggtema hos Decor Life 
| We decor life | SITTPLATS 

Trots sin enkelhet så är pallen i köket en av mina favoritsittplatser. Tidiga vardagsmornar där jag sitter med min kaffekopp och vaknar till, sena helgmornar där jag också sitter med min kaffekopp men en betydligt längre stund och på eftermiddagarna när, som på bilden, solen börjar titta in. Tänk att det ofta är så att det är det enkla som blir det mest älskade!


2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med ljuset! Tänkte på det idag när jag slutade jobbet vid halv fem att det faktiskt var ljust ute och det kändes riktigt skönt. Kram Merja

    SvaraRadera
  2. Solen når till vårt garage nu men inget på huset. Vi har berget med hög skog bakom och solen är för låg ännu. Grannen har sitt hus på ängen och får sol. Men för varje dag som går blir det ljusare och till sist lyser solen på huset. Då är det sommar och vi har trettio grader varmt inomhus och då är inte det heller bra :))

    Ann-Louise

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!