fredag 25 april 2014

Sovrumsrenovering - del 2

I ett tidigare inlägg, som du hittar här, visade jag före- och efterbilder från vår sovrumsrenovering. Här kommer några fler bilder. Vilket lyft det blev! I och för sig så kan ju allt bara bli bättre när man river ut en gammal plastmatta från 60-talet. Golvet som vi har lagt är ett furugolv som vi har målat vitt. Längs ena kortväggen i sovrummet är de platsbyggda garderoberna kvar sedan huset byggdes. I en dem finns det rejäla trälådor som inte rasar sönder i första taget - så om man bortser från plastmattorna så visste de vad stil och kvalitet var på 60-talet!

sovrumsovrum
KartellFikonträd, Olle Eksell

Tavlan över den röda telefonen (som är fullt fungerande och i bruk) är ett porträtt av maken "pappa" som vår dotter målade när hon var i 8-årsåldern. Nu är hon 18 och står här bredvid en chiffonjé och kandelaber som är betydligt äldre än 60-talshuset (och henne själv:))

chiffonjé


2 kommentarer:

 1. Det är härligt att få förändra och göra om. Superfint och fräscht.

  Anna

  SvaraRadera
 2. Hur fint som helst? Jag förstår att du är nöjd.

  Så kul med dotterns porträtt av pappa. Vi har (efter 4 barn) hundratals teckningar som bara förvaras. Borde göra något kul av dem. Speciellt med tanke på att vi faktiskt har konstnärligt begåvade barn. Jag är dålig på sånt. Tack för tipset!

  Ha en riktigt skön helg!

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!