onsdag 3 juni 2015

Tillfälliga poetiska trädgårdsplatser

Först av allt vill jag tacka mina kära trädgårdsbloggvänner Mejrams, Kristinas Oas och Katarinas trädgård för ert engagemang i mitt förra inlägg. Tack för tips och uppmuntrande ord. Det är är just det som jag tycker är så härligt med den här bloggvärlden, att vi delar med oss av våra tankar och idéer - tipsar och uppmuntrar varandra! Så kram på er! och till er andra också som läser och följer mig och lämnar lite spår då och då - utan er, ingen blogg!


När tillfälliga och helt ostajlade platser i trädgården blir ett konstverk i sig.

Mitt i trädgården, på en presenning, ligger nu alla saker som tidigare staplats i "fulhörnan" men eftersom det ska bli en "finhörna" så måste alla saker bort när där ska grävas och plattsättas. Så jag har slagit två flugor i en smäll, förvaring och kvävning av kirskålen under presenningen!

Med hjälp av lite kvällsljus, sten och terrakotta blir till och med den tillfälliga förvaringsplatsen snudd på poetisk och romantisk.


Att gå på upptäcktsfärd med kameran i handen och leta efter nya vinklar i trädgården är ett härligt och avslappnande kvällsnöje. Håll i hatten i blåsten så hörs vi igen!

3 kommentarer:

 1. En kram till dig också! Ler lite när du skriver om fulhörnan, fulhörnor har vi nog allihopa precis som skräplådor. Jag har min bakom mannens verkstad och någon dag, ska jag ta tag i den men just nu blundar jag och går snabbt förbi. Kram Merja

  SvaraRadera
 2. En ganska fin fulhörna tycker jag. Håller på med två fulhörnor här. Åtminstone den ena ska bli fixad denna sommar. Den andra kanske bara blir lite mindre ful.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Tack själv för att du delar med dig av din trädgprdsvardag. Så fiffigt av dig att kväva kirskålen samtidigt som du fixar i ordning hörnan.
  Men vad gör man om man inte har en 'hörna'? Så är läget här. Jag längtar efter en vägg att dölja saker bakom... I stället samlar sig fulsakerna bakom de upphöjda odlingsbäddarna. Inte alls praktiskt eller snyggt.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!