måndag 12 september 2016

Sneak peek på trädgårdsprojektet

Helgerna hos mig är rena rama arbetslägren. Ja, det är ju inte någon som står och driver på mig direkt - det gör jag så bra själv! Men ibland undrar jag vad jag håller på mig när jag ser grannarna sitta och njuta av vin och böcker i den varma eftermiddagssolen då jag själv ligger på knä och slammar färg på både gräsmattan och spaljéerna (som kära maken har snickrat ihop åt mig). 

Nåväl, jag tänker att det kommer en vinter med mörker och kyla längre fram då jag knappast kommer att ligga på knä i trädgården utan istället känna glädje och tillfredsställelse att projektet förhoppningsvis är klart och att det blev fint!


Bambubersån är inte färdigplanerad än men ett gräs (Panicum 'Squaw')  har i alla fall hittat dit och håller måsen sällskap.Fortsättning av projektet följer så småningom.. 
Önskar dig en fortsätt härlig höstvecka med högsommarväder!

6 kommentarer:

 1. Ser ut att bli snyggt! Ska bli kul att se det färdiga resultatet sen :) Gillar verkligen den där rostiga måsen och gräset ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Josephine,
   Ja, Jag är faktiskt nyfiken själv på resultatatet :) håller tummarna att det blir bra! Snart så...

   Ha det gott
   Cathrine

   Radera
 2. Ser ut att bli superfint! Hur fäster du spaljeerna i marken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda,
   Vi använder oss av stolpskor som vi slår ner i marken och som extra stöd även några störar. Det bästa är egentligen att gjuta plintar för att säkra mot blåst men denna gång gjorde vi så här. Snart kommer resultatet...

   /Cathrine

   Radera
 3. Tack för dagens garv, inledningen på inlägget kunde jag ha skrivit själv! ;) Grannarna har för länge sedan gett upp om mig... Snygga spaljéer du och maken fixat till, ska bli intressant att se slutresultatet sedan.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är väl ganska lika vi trädgårdsnördar som inte kan sitta stilla! :)
   Resultat kommer snart...

   Kram Cathrine

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!