torsdag 18 september 2014

Mitt skrivbord

Hej bloggvänner! Här sitter jag när jag skriver mina inlägg till er. Ett alldeles eget skrivbord där jag omger mig med små saker som jag tycker om. Skrivböcker, pennor, fina vykort, en bokstavslåda för lågstadiet som användes för länge sedan, små ryska dockor och andra små ting. Jag har alltid älskat "skrivbordssaker" som fina anteckningsböcker och pennor. Jag kan verkligen sakna att jag inte längre använder mig av block och penna i samma utsträckning som tidigare, nu när datorn och mobilen har intagit min vardag. Det är något alldeles särskilt att skriva i en vacker bok med en älskad penna!
3 kommentarer:

 1. Så fint på din plats. Jag gillar ocks 'skrivbordssaker' men har tyvärr svårt att hålla ordning.....Ska minsann köpa sånt tejp som du har och sätter upp bilder med. Är trött på mina nålar. Nu blev jag inspirerad att göra lite fint på mitt skrivbord.

  Ha en riktigt skön helg!!!
  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har alltid älskat nya pennor, böcker m m. Det är något speciellt med dem. Har så länge tänkt att nu så måste köpa mig en riktigt fin anteckningsbok som jag kan bevara mina trädgårdstankar i. Du vet när man springer på en växt man ska komma ihåg, det klottrar jag oftast ner på baksidan av ett kvitto e dyl. Ja, sen vet man ju vart det kvittot tar vägen! Du har det riktigt fint i din skrivbordshörna, fina boxar och anteckningsböcker. Fin helg till dig! Kram Merja

  SvaraRadera
 3. Fin skrivbordhörna. Gillar också skrivbordssaker, lådor, pärmar, block, för att inte tala om papper även om det inte alltid ser så prydligt ut som hos dig.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!