lördag 18 juli 2015

Vad gör jag på semestern här i mitt 60-talshus?

Jo, mest har jag gått hemma och "skrotat". Ni vet, göra saker och ting i ett långsammare tempo och ta dagen som den kommer. Frukostar som övergår till lunch och aktiviteter som kan skjutas upp till morgondagen.

... men lite händer det dock!

Jag har målat ribbor till ett litet trädgårdsprojekt (som ni får se när det är klart - måste ju hålla er lite på sträckbänken så att ni hänger kvar under sommaren... ;))


...och jag har bakat vanliga släta bullar med mycket kardemumma, ett klassiskt recept från den lika klassiska bakboken: Sju sorters kakor, den står sig i alla tider och i alla väder!


Jag har gått på loppis och hittat några godbitar från 70-talet... (till mitt 60-talshus??)Men mest har jag nog suttit under min korkek och luktat på mina blommor...
Så snart är jag väl redo för att vidga mina vyer utanför ägorna. Hoppas att ni alla har/har haft/ska ha en skön och härlig semester! (Blommorna ovan är stjärnflockor, jättevädd, grekvädd och utblommade pioner)

5 kommentarer:

 1. Låter spännande med ett projekt, ser jag fram emot! Bullarna påminner om min barndom, då min mamma ofta bakade just sådana. Goda till kaffet! Ser att du har min favoritperenn på bild, stjärnnflockan och i precis rätt kulör också. Den ska man titta på riktigt nära, så ljuvlig. Ha en fin söndag!/Merja

  SvaraRadera
 2. Ja, nu är det dags att du kommer ut och rör på dig!
  Ha det bra tills vi ses!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktig semester 😊 Vilka snygga glasfynd du gjort, vill haaaa
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Låter riktigt skönt att sitta under korkeken och fina loppisfynd. Gissar på nån slags spaljé, men det ska förstås bli kul att se vad det blir av ribborna. Älskar stjärnflockor i alla färger.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Sommar- och semesteraktiviteter helt i min smak! Precis vad jag sysslar med här också. Ha en skön fortsättning på semestern!
  Helen

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar. Det värmer!